Igrajte besplatno Novomatic & Gaminator igre automata online

Novomatic ™ su vodeći proizvođači aparata za fizička kasina. Ti aparati su vrlo popularni diljem svijeta i igrači su se već s njima vrlo dobro upoznali kada ih igraju u offline kasinima.

Imaju preko 300 različitih vrsta automata i svaki ima svoju temu, zvuk, simbole i način isplaćivanja. Kao što se već zna svaki aparat ima svoj system isplaćivanja koji se obično kreće, što znači da ako automat isplaćuje 96%, isplaćuje 96% novca koji je u njega ubačen. To ne znači da će trenutan igrač nužno dobiti 96% natrag, to može dobiti itko tko koristi taj aparat. Kada i koliko će isplatiti je rizik i uzbuđenje igranja na automatima.

Najpopularniji Novomatic™ automati su:

Book of RA

Sizzling Hot

Lucky Lady’s Charm

Lord of the Ocean

Reel King

Dolphin’s Pearl

Always Hot

Columbus

Xtra Hot

Beetle Mania

Just Jewels

Katana

Power Stars

Golden 7s

 

Ovi automati su dosta rijetki, jer su ih odabrala samo nekolicina online kasina koja ih nude, a može ih se prebrojati na jednu ruku. Nedavno pridružen listi kasina koji nude Gaminator ™ automate online jest StarGames i moramo reći da je ovdje učinio izvrstan posao.

Očito su oni jedini koji nude ekskluzivno ove automate i njihov software potjeće iz tvrtke Greentube. Oni imaju većinu ovih popularnih Novomatic ™ automata i govori se kako ih nabavljaju sve više svakog mjeseca.

Ako ste zainteresirani za igru na ovim automatima, preporučujemo vam na posjetite StarGames. Usporedili smo automate par drugih kasina sa onima u StarGames-u, i nisu se ni prbližili kvalitetom grafike i zvukova koje će te naći u StarGames. K tome dobijete i bonus od 50% koji iznosi do 100€ pri vašoj prvoj uplati, a možete povući vaš ukupan dobitak nakon samo jedne (x1) oklade s vašim bonusom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>